Monday, December 15, 2008

olie J'tut... 09 Ogos 08

Pertama kali make up kat Jerantut... Selalunya ada permintaan tapi x berkesempatan untuk ke sini. Lebih2 lagi time dah fix. Seronok juga dapat bekerja kat luar daerah, dapat kawan baru. Pengalaman di J'tut membuatkan k.kay semakin berani menerima tempahan di luar.
TQ to Olie panggil k.kay untuk sama-sama memeriahkan majlis perkahwinannya. Pasangan yang sama cantik dan sama padan.

Untuk solekan
K.Kay 012 951 4334
CANTIK ITU BESERTA KEMAHUAN









4 comments:

muhammad said...

as always..make up yang chantek

mcyg71 said...

thankz muhammad... nnt lau ada job kita agih2 eh. sng kerja ngan korang

KumbinG said...

as feedback from my customer..kengkadang masa make up- contoh yatie n man lam saye nyer fotopages..dier punye kening menjatuhkan muka kot..so have to cut here n there to push up the kening kot..try kak kay tgk..betui ke idak. thanks

mcyg71 said...

yelar..mamat...kak tengok mmg agak trun kening yatie tu...dia kena kuarkan lagi garis kening tu...lawo pengantin tu kan tp syg makeup jer..tapi pe pun bkn salah aok dah..akak suka tengok pengntin kai bju pink tu..cantek pic ..spider tu pun cntek..tul ingt cincin haha..