Friday, August 14, 2009

Diana Molok & Bob... 8 & 9 Ogos, '09, Kerambit

Selamat pengantin baru Diana & Bob.. Best ngan diana & bob ni.. yg paling x leh k.kay lupa bila diana mkn ubat selesema 2 biji.. Pastu mulalah tersengguk2 mengantuk. Siap make up k.kay suh diana lelap mata jab sesepuluh mnit.. Merah gak mata dia..

Tp bila tengok gambar diana ni.. langsung x nampak yg diana keletihan dan mengantuk.. Ceria giler.. Thanks diana sal beri kpercayaan kat k.kay dhari bahgia diana..

Hp k.kay 012 9514334

gambar oleh Faizal member Diana..





















5 comments:

Diana said...

kak, diana ni dah jd pengikut setia blog akak ni. thanks yer upload pic kat sini. gambo yg last tuh takleh tahan skali kahkah... aksi mematah leher.
saya sangat recommend kak kay ni utk make up bg sesiapa yg tertanya2.. dia memg the bomb!

zenn said...

Salam..dh upload baru aaa... skrg saya upload sume entry baru saya di umah baru yek.. http://imsyadzain.com. kala free, g la melawat yek hehehe..

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Kak Kay...
mmg Va Va Voom

Ichals said...

K. Kay the make up was great...

Nway, kalau sesapa nak berminat nak booking photographer ni leh call +60122874090 and portfolio ada di www.lawaphotography.blogspot.com

Anonymous said...

ini fav kaweh...satu hasil seni yang sungguh menakjubkan. Brp kos nak make over wife kaweh...ha..ha..ha. Wife kaweh memang dah cun, kalau kena k lukis agak macam mana. Lagi melecun kot.