Wednesday, July 15, 2009

klik kat gambar utk view lbh besar

Sekali lagi k.kay dberi kpercayaaan oleh kuarga Pak itam Ghafar ni.. kali ni Nora, tapi anak dara Pak Itam ramai lagi kan.. hehe..

Comeinyalah Nora ni.. K.kay tengok Ah soon pun hepi amek gambo nora,sekejak je mase dah kul 6

to nora n awang..selamat pengntin baru semoga berbahagia selalu


Kkay 012 951 4334

fotos by Ah Soon dari BMC Photo Studio 019 988 0498















First time tengok upacara camni.. Pengantin lelaki ditarik dgn selendang mengelilingi kg.. Awang dr Sarawak sbnrnya..

cantek mek weh kg gua niey....
tul x awang??????


10 comments:

Soon said...

hi kay... seperti yg janji... soon pun x sbar nak upload gmbr nora... once soon upload gmbr nora dlm blog 1st inform kay... ni blog soon... bmcsoon.blogspot.com
ni blog yg soon 1st time uat ambl masa cikit.. pls comment tq...

mcyg71 said...

soon.. thanks 4 visit my blog.. nnt i buka ur blog k..

mcyg71 said...

soon.. thanks 4 visit my blog.. nnt i buka ur blog k..

mcyg71 said...

soon.. thanks 4 visit my blog.. nnt i buka ur blog k..

nora said...

hai kak kay...nora nie...cantik tol pgantin pompuan tu pas kene 'sentuhan kay' kan?hehe..time kasih byak2 kat kak kay..dari muka ala2 org kg, da rs cam model plak..haha.pasan nie..pak itam ghafar tu mmg ada byk lg ank dara...hehe.lagi 3 org..smua pun nak magic dr 'sentuhan kay' nie...

zenn said...

waa..byk lagi tak upload ni.. upload2 la lagi weh..hehe

mcyg71 said...

nora.. patutnya dulu aok jd model.. he3 tp jd enjener lg ok..!! K.kay paling suka gambor ah soon amek dr atas tu, masa pakai bj gaun tu..

mcyg71 said...

zenni.. a. Sailey kabo gambor aok amek lawo belaka.. pening nk select yh mana satu nk upload neh.. He3 imsyadzain dh update ke???

ayunie_2404 said...

cntiknya nora...
nk kna 'sentuhankay' jgk ni nti... heeee~~ ;)

adik photog said...

wahai kak kay, nanti adik siap edit gmbr2, adik bagi kat akak gmbr2 tu yer..hehe.. btw, blog adik yg kena hack tu dah dpt retrieve balik, cuma bnyk gambo dh hilang..so kenala buat satu2 balik..penatnye..if ade mase, leh ushar blog saye yg tak seberapa tu yer.

http://antradikaphotos.bub.my/