Saturday, January 3, 2009

anwarul hakim & azlina.... Majlis Jemput Menantu - 27 Dis '08


Raja sehari... Tapi sayang kna keluar
dari rest house walaupun belum kul 12 tghari.. Apalah dorang ni.. "Nasib baik yul dh pakai baju Melayu lau x kena..." Tahniah lah kat eirol dan pasangannya serta keluarga yang datang jauh dari Ipoh sbb boleh bersabar dan tersenyum lagi... Tengoklah gambar2 erol & azlina yang sentiasa ceria dan tersenyum.. Byk kenangan yg x dpt dilupakan yerk yul... Especially kat Ipoh mlm tu...

Eiroll ni anak sedara k.kay sebelah suami.. Jd utk berkongsi bersama kenangan2 tu k.kay upload byk sikit gambar2 mereka... Semoga enjoy..

Hp k.kay 012 951 4334
'CANTIK ITU BESERTA KEMAHUAN'





Inilah Zaini @ ImsyadZain & Sani @Kumbing... 2 Fotographer yg cover majlis jemput menantu anak sedara k.kay ni.. Seperti biasa sng bekerja dengan demeh ni dorang mmg best.. sporting, komited & always give their best to ensure that client dpt yg terbaik utk kenangan sepanjang hayat hari perkahwinan mereka.. Berita baik untuk semua dorang juga bersedia menerima tempahan di mana2 pn majlis akan diadakan...

Untuk tempahan dan rundingan harga
Contact : Zaini 017 922 4910
http://imsyadzain.fotopages.com

Sani 013 943 5888


















3 comments:

Ain Najwa si GudIQ-GudiQ said...

oo nie blog k kay yerr... hehehe nuetral beauty teserlah.. guud jobb kak kayy.. klu ada job yang perlukan andaman kita panggil k kay...

goo kak kay.. from eis. gudiq crew..

lawatlah blog kami. http://gudiq.blogspot.com

:) sempat lagi promote kekekek

mcyg71 said...

thankz eis...

dah.. k.kay dah visit blog demeh.

Wah gudiq punya job merata2...
Jerantut pn ada. Tahniah!!

He3 gambar zaira emaillah kat k.kay.

Leh k.kay masuk blog k.kay...

as usual k.kay drop down gudiq

punya no hp and blog add

email k.kay mcyg71ma@yahoo.com

mcyg71 said...
This comment has been removed by the author.